Welkom!

Café en restaurant Bij Guusjes is de ontmoetingsplek voor jong en oud midden in de gezellige Vogelenbuurt en bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Utrecht. Wij zijn vanaf 10:00 uur 's ochtends tot ’s avonds laat geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.

De gerechten op de kaart zijn dagvers we maken zoveel mogelijk duurzame keuzes bij de selectie van de producten waar we mee werken. 

 

Huiskamer van de buurt

De sfeer Bij Guusjes is warm en huiselijk. De inrichting is een gezellige mix van verschillende stijlen en creatieve elementen. Bij Guusjes kijk je je ogen uit! We beschikken over een zonnig terras waar je met mooi weer heerlijk kunt genieten.

 

Volop keuze voor elke gelegenheid

  • Houd je van bier? Wij wel! We schenken meer dan 40 verschillende bieren waarvan 8 van de tap. Je kunt ook voor een bierproeverij kiezen.
  • Ook voor diner is er volop keuze zoals onze huisgemaakte Guusjes burgers, pizza's uit de steenoven, visspecials en andere wekelijks wisselende gerechten. 
  • Een spelletje spelen met vrienden onder het genot van een goed glas wijn mag ook bij ons.  

We heten je van harte welkom! Als gast ben je bij ons speciaal en we maken het je graag naar de zin! Ook groepen zijn welkom, vraag naar de diverse mogelijkheden via reserveren@etenbijguusjes.nl of bel naar 030-27 23 450.

Klik op onderstaande button om artikel over kindvriendelijke restaurants;

Lees hier volledig artikel

Tot gauw Bij Guusjes!